Το πέμπτο επεισόδιο της δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 5ο: Η Μάρι και ο Βίτα έχουν μπερδευτεί με τη διακοπή λειτουργίας της κάμερας και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή της Μαντίνα. Την επισκέφτηκε ο ίδιος άνδρας, το «Φάντασμα» που είδε ο Βίτα στο νοσοκομείο και στην πολυκατοικία της Μάρι; Η Μάρι μπαίνει κρυφά στο διαμέρισμα της Μαντίνα, η οποία παραλίγο να την πιάσει την ώρα που αντέγραφε τις φωτογραφίες του έφηβου κοριτσιού.
Ο Βίτα και η Μάρι αναρωτιούνται σχετικά με την ταυτότητα της έφηβης από τις φωτογραφίες στο σπίτι της Μαντίνα. Η Μάρι, πάντα προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό, συναντιέται με τη Μαντίνα και προσπαθεί να της αποσπάσει απαντήσεις, αλλά η Μαντίνα δεν αποκαλύπτει τίποτα.
Ο προϊστάμενος του Βίτα, ο αρχηγός Πουστιόλα, ενδιαφέρεται για τη δολοφονία της Γιάνα Κουλμάλα, της συνεργάτιδας της Μάρι, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε ο Χόλμα. Λέει στον Βίτα να μάθει κι άλλες πληροφορίες για τη μυστηριώδη Μάρι Σάρι. Η Μάρι βρίσκει την ταυτότητα της έφηβης με τη χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπου. Είναι η Άλμπα…

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: