Το δεύτερο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς θρίλερ δραματικού περιεχομένου «Η απουσία» (Keeping faith), παραγωγής Αγγλίας, μεταδίδει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η ΕΡΤ3, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00.

Γενική Υπόθεση: Η Faith, δικηγόρος μιας μικρής πόλης στην Ουαλία, αναγκάζεται να διακόψει σύντομα την παρατεταμένη άδεια μητρότητας όταν ο σύζυγος και συνέταιρός της, Evan, εξαφανίζεται. Καθώς η αλήθεια για τις πράξεις του βγαίνει στην επιφάνεια, η Faith πρέπει να αγωνιστεί για την προστασία της οικογένειάς της και της ψυχικής της υγείας.
Επεισόδιο 2ο: Η Φέιθ έτρεξε γρήγορα στο σπίτι, αλλά η Άλις την επιπλήττει που την άφησε μόνη, και της λέει ότι ήταν ένας άγνωστος άνδρας έξω από το σπίτι. Το επόμενο πρωί, ο Τέρι δηλώνει επίσημα την εξαφάνιση του Έβαν και η Φέιθ πηγαίνει στο Χάουελς, όπου ανακαλύπτει ότι το γραφείο έχει μεγάλα χρέη. Αναγκασμένη να διατηρήσει το γραφείο, εκπροσωπεί τον πρώην κατάδικο Στιβ Μπαλντίνι σε μία δίκη επιμέλειας, και με την καταπληκτική της ευφράδεια καταφέρνει να του εξασφαλίσει την κοινή επιμέλεια της κόρης του. Εντωμεταξύ, ο Τέρι κοιτάζει το τελευταίο βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και ανακαλύπτει ότι μία μαύρη BMW που είναι στο όνομα ενός θανόντα, κυκλοφορούσε κοντά στο σπίτι των Χάουελ την προηγούμενη νύχτα. Ο Τομ συναντά τον παλιό του φίλο, αρχιεπιθεωρητή Χιού Πάρι, έναν ντετέκτιβ της αστυνομίας του Σουόνσι, από τον οποίο ζητά να ερευνήσει την υπόθεση του Έβαν. Η Ντέλιθ, η γραμματέας του γραφείου, δίνει εμπιστευτικά στον Τομ ένα νέο συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, που έκανε ο Έβαν λίγο πριν την εξαφάνισή του. Βασανίζεται για το αν θα πρέπει να το δώσει στην αστυνομία ως αποδεικτικό προμελετημένης αυτοκτονίας, αλλά τελικά αποφασίζει να το δείξει στον Τέρι στο αστυνομικό τμήμα. Η Φέιθ βρήκε μία διαχυτική κάρτα από μία γυναίκα που λέγεται Σάρα Τζέιμς, με την οποία υποπτεύεται ότι ίσως είχε δεσμό ο Έβαν. Με τη βοήθεια της Λίσα την εντοπίζει και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της, αλλά ανακαλύπτει ότι ήταν παιδικοί φίλοι. Εντωμεταξύ, η Κέρις σβήνει κρυφά μηνύματα από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του γραφείου, την ώρα που ένας διαρρήκτης προσπαθεί να μπει στο Χάουελς.

Παίζουν: Eve Myles, Bradley Freegard, Mark Lewis Jones

Η σειρά αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Μοιράσου το άρθρο: