Το έβδομο επεισόδιο της δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 7ο: Η Μαντίνα πρέπει να εξηγήσει στον Γιούρι γιατί δεν δηλητηρίασε τη Μάρι.
Η Κάρλα Τουόμι δίνει στη Μάρι ρητή εντολή να μείνει μακριά από την Άλμπα και να επικεντρωθεί στην έρευνα της Ρόζα και της Ζάρα.
Η Μαντίνα προσφέρει βοήθεια στη Ρόζα και τη Ζάρα να πιάσουν δουλειά ως καθαρίστριες στο ξενοδοχείο που δουλεύει και η ίδια. Η Ρόζα και η Ζάρα εκδηλώνουν αμέσως ενδιαφέρον.
Ο Βίτα πείθει την Κάρλα Τουόμι ότι είναι καλή ιδέα να συναντηθούν η Μαντίνα και η Άλμπα. Η Τουόμι δίνει το πράσινο φως, κι έτσι η Μάρι συναντά τη Άλμπα και της λέει ότι η μητέρα της είναι ζωντανή και είναι στο Ελσίνκι.
Η Μάρι πηγαίνει τη Μαντίνα να συναντήσει την Άλμπα. Ο Βίτα, ο Γιάσκα και ο Βίλι παρακολουθούν στο σημείο συνάντησης, προκειμένου να πιάσουν το Φάντασμα σε περίπτωση που εμφανιστεί. Τελευταία στιγμή, η Μαντίνα κάνει πίσω και αρνείται να συναντήσει την κόρη της και βοηθάει έτσι τον Γιούρι να αποφύγει να πέσει στην παγίδα.

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: