Το όγδοο επεισόδιο της δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 8ο: Η Μάρι και η Μαντίνα επιστρέφουν στο σπίτι της Μαντίνα όπου τους περιμένει η Ζάρα η οποία έχει ξυλοκοπηθεί άγρια. Όλες μαζί πηγαίνουν στο διαμέρισμα της Ζάρα, όπου η Μαντίνα βρίσκει τον Κονσταντίν αιμόφυρτο. Η Ζάρα τον μαχαίρωσε με έναν χαρτοκόπτη. Ενώ η Ζάρα περιμένει στο αυτοκίνητο με τη Μάρι, η Μαντίνα τελειώνει αυτό που άρχισε η Ζάρα και στραγγαλίζει τον Κονσταντίν. Η Μάρι και η Μαντίνα πετούν το πτώμα του στα παγωμένα νερά του λιμανιού.
Όταν η Μάρι λέει στους άλλους τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα, ο Βίλι φέρνει έντονες αντιρρήσεις στην κάλυψη του φόνου του Κονσταντίν. Η Τουόμι τον διαβεβαιώνει ότι έχει πάρει εξουσιοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Βίλι δεν ηρεμεί και προκαλεί και τον Βίτα: θέλει στ’ αλήθεια να συμμετέχει σε μία τέτοια επιχείρηση; Η Μάρι θυμίζει σε όλους ότι είναι αδύνατο να ακολουθούν τους κανόνες, όταν ο εχθρός δεν το κάνει.
Η Μαντίνα παίρνει τη Ζάρα στο σπίτι της και χρησιμοποιεί το λάπτοπ και την πιστωτική της κάρτα για να παραγγείλει κοινά χημικά που θα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει αυτοσχέδια εκρηκτικά.
Η Μαντίνα βάζει στο σπίτι της Ρόζα ένα Κοράνι γεμάτο σημειώσεις και υπογραμμίσεις.
Η ομάδα μισθοφόρων του Γιούρι φτάνει στη Φινλανδία με ελικόπτερο που έρχεται από την Εσθονία…

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: