Το ένατο επεισόδιο της δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 9ο: Ο Γιούρι απαγάγει τη Μαντίνα και την πηγαίνει σε ένα άδειο σπίτι που μαζί με τους μισθοφόρους του χρησιμοποιεί ως αρχηγείο.
Η Μάρι σκότωσε αυτόν που της επιτέθηκε. Εκείνη και ο Βίτα αναρωτιούνται για την ταυτότητα του άνδρα στο νεκροτομείο. Τα τατουάζ του υποδεικνύουν το ιστορικό του στον ρωσικό στρατό.
Η μητέρα της Ρόζα βρίσκει το Κοράνι στο δωμάτιο της κόρης της και ανησυχεί. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι δυο τους κάνουν μια ωραία, μεγάλη κουβέντα. Αποφασίζουν να παραιτηθεί η Ρόζα από τη δουλειά στο ξενοδοχείο και να συγκεντρωθεί στο σχολείο της.
Ο Γιούρι λέει στη Μαντίνα ότι δεν έπρεπε να συναντήσει την Άλμπα. Όταν η Ρόζα στέλνει μήνυμα στο κινητό της Μαντίνα ότι θα παραιτηθεί από τη δουλειά, ο Γιούρι φοβάται ότι το σχέδιο καταρρέει. Λέει στη Μαντίνα να κανονίσει συνάντηση με τη Ρόζα. Και μετά κλειδώνει τη Μαντίνα σε ένα δωμάτιο.
Η Μαντίνα καταφέρνει να δραπετεύσει από το σπίτι του Γιούρι και καλεί τη Μάρι, η οποία πηγαίνει να την πάρει με το αυτοκίνητό της. Η Μαντίνα θέλει να πάνε στο σπίτι της Άλμπα. Το κορίτσι κινδυνεύει…

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: