Το έκτο επεισόδιο της δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 6ο: Η Κάρλα Τουόμι είναι έξαλλη που η Μάρι συναντήθηκε με την Άλμπα χωρίς την άδεια ή την εντολή της.
Όταν η Μαντίνα επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει ο Γιούρι στον διάδρομο της πολυκατοικίας της. Της δίνει οδηγίες να πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά. Επίσης ο Γιούρι της δίνει δύο Κοράνια και δύο φιαλίδια με δηλητήριο. Δίνει εντολή στη Μαντίνα να σκοτώσει την περίεργη κοινωνική λειτουργό.
Ο Βίλι και ο Γιάσκα ακολουθούν τη Μαντίνα σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Αποδεικνύεται ότι έπιασε δουλειά καθαρίστριας εκεί.
Μεά η Μαντίνα έρχεται σε επαφή με μία νεαρή Μουσουλμάνα που τη λένε Ρόζα, η οποία είναι μαθήτρια σε ένα επαγγελματικό Λύκειο και φροντίζει τις δύο μικρότερες αδερφές της, καθώς η μητέρα της πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Οι δυο τους πιάνουν φιλία, την οποία η Ρόζα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη στη ζωή της.
Ο Βίτα και η Μάρι αναρωτιούνται αν η Μαντίνα θα στρατολογήσει τη Ρόζα ως καμικάζι…

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: