Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς μυστηρίου «Fortitude», παραγωγής SKY VISION/ PIVOT, 2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 00:00.

Σκηνοθεσία: Sam Miller

Παίζουν: Richard Dormer, Sofie Gråbøl, Darren Boyd, Sienna Guillory, Stanley Tucci, Michael Gambon.

Το Φόρτιτιουντ είναι ένα μέρος που δε μοιάζει με κανένα άλλο στη Γη: μια εξελισσόμενη, αλλά απομονωμένη πόλη, στο άγριο και σκληρό τοπίο το Βορά. Ο Σερίφης Νταν Άντερσεν, πιστός στο νόμο και το καθήκον καλείται να ερευνήσει το φόνο ενός εξέχοντος μέλους της κοινωνίας του Φόρτιτιουντ. Για το σκοπό αυτό, αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Γιουτζίν Μόρτον, έναν Άγγλο αστυνομικό ντετέκτιβ. Οι δύο αστυνομικοί δυσκολεύονται να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον και καθώς το κυνήγι του δολοφόνου συνεχίζεται, τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Στην απομονωμένη πόλη Φόρτιτιουντ της Αρκτικής, δύο παιδιά κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη, που θα αλλάξει τις ζωές όλων. Ο Νταν Άντερσεν, ο σερίφης της πόλης, πρέπει να πει κάποια άσχημα νέα στον φίλο του Χένρι Τάισον. Λίγο αργότερα, βρίσκει ένα εξέχων πρόσωπο της κοινωνίας του Φόρτιτιουντ, άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι του.

Μοιράσου το άρθρο: