Το τρίτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ, «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:00. Η σειρά, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 3ο. Κανείς δεν πρέπει να μάθει τι συνέβη με τον Μάρβιν Καράνσα και ο Μάρκες και ο Σύνδεσμος θάβουν το πτώμα του σε μια χωματερή. Αφού ξεφορτώνονται τις αποδείξεις, ο Μάρκες προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή, αλλά συμβαίνει κάτι εντελώς αναπάντεχο: ο Χασάπης του Μεσονυκτίου, μετά από πέντε χρόνια αδράνειας, και ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό, επιστρέφει και δολοφονεί μια νέα κοπέλα.
Οι διαφωνίες μεταξύ του Μάρκες και του Συνδέσμου την ώρα της αναζήτησης του δολοφόνου θα έχουν σαν αποτέλεσμα ο Σύνδεσμος να αποφασίσει να δουλέψει μόνος του. Έτσι, μπλέκει σε πολλές περιπέτειες.
Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Χασάπη ξυπνά στη Σουζάνα και την οικογένειά της τις μνήμες από την κόλαση που πέρασαν με τον θάνατο του Βάργκας. Η νεαρή αστυνομικός απομακρύνεται από την υπόθεση, αλλά δεν υπακούει στις εντολές και ξεκινά δικές της έρευνες.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Μοιράσου το άρθρο: