Το τέταρτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ, «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:00. Η σειρά, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 4ο. Αφού κλείνει την υπόθεση του Χασάπη, η αστυνομία επιστρέφει στις καθημερινές υποθέσεις της γειτονιάς. Ο Μάρκες και ο Σύνδεσμος είναι οι μόνοι που ξέρουν ότι ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και πολύ σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχει σκοπό να τους κυνηγήσει.
Ο Σύνδεσμος κατασκευάζει μια συσκευή για προστασία από τους εχθρούς. Το σύστημά του, όμως, θα πάψει να λειτουργεί όταν κάποιος θα κλέψει την πηγή τροφοδοσίας του. Ο Σύνδεσμος θα απευθυνθεί στον μοναδικό φίλο που έχει και τον οποίο γνώρισε στη φυλακή. Αυτός θα τον φέρει σε επαφή με έναν επικίνδυνο κακοποιό, τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει μόνος του.
Στο μεταξύ, η οικογένεια Βάργκας μαθαίνει ένα δυσάρεστο νέο. Ο Αρτούρο πάσχει από ανίατη ασθένεια. Η Λάουρα θα μοιραστεί με τον Μάρκες τον φόβο ότι θα χάσει τον πεθερό της, κάτι που κατά κάποιον τρόπο θα αρχίσει να ενώνει το ζευγάρι.
Η Μπέα, από την πλευρά της, συνεχίζει τις προσπάθειες να βελτιώσει τον ασύρματό της και μπαίνει σε μια περιπέτεια, στην οποία θα εμπλακεί και ο Μάρκες.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Μοιράσου το άρθρο: