Το δεύτερο επεισόδιο της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ, «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:00. Η σειρά, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 2ο. Η Λάουρα θέλει να γνωρίσει τον νέο συνάδελφο της κόρης της και τον καλεί για φαγητό στο σπίτι. Ο Μάρκες συναντά έτσι ξανά όλη την οικογένειά του και επιθυμεί να γυρίσει στην παλιά του ζωή.
Από την άλλη, ένας νεαρός, μέλος συμμορίας, που έχουν συλλάβει ο Μάρκες και η Σουζάνα, αποπειράται να δολοφονήσει τον Μάρκες. Με τη βοήθεια του Συνδέσμου, εκείνος θα ανακαλύψει ότι δεν πρόκειται για απλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι αυτός ο νεαρός σχετίζεται με τον Χασάπη του Μεσονυκτίου.
Στο μεταξύ, η Μπέα κατασκευάζει εδώ και μήνες μια συσκευή που ανιχνεύει ένα είδος υπερφυσικής δραστηριότητας. Είναι ένα σχέδιο που έχει εκμυστηρευτεί μόνο στην καλύτερη φίλη της, την Πάτρι. Η Μπέα πετυχαίνει τελικά τον στόχο της και επικοινωνεί με μια άγνωστη κοπέλα που της ζητάει βοήθεια.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Μοιράσου το άρθρο: