Το έβδομο επεισόδιο της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:00. 

Αστυνομική-ψυχολογική σειρά θρίλερ, παραγωγής Ισπανίας 2017, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 7ο. Στο αστυνομικό τμήμα ετοιμάζονται για το γεγονός της χρονιάς: ο Σάντος θα παρασημοφορηθεί. Ο αστυνόμος, θέλοντας να εντυπωσιάσει τη Λάουρα, την προσκαλεί με όλη της την οικογένεια. Ο Μάρκες θα πρέπει να αφήσει στην άκρη την περηφάνια του για να προστατεύσει τους δικούς του, όταν ανακαλύπτει ότι και ο Χασάπης θα είναι εκεί.
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της πανσιόν και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Σύνδεσμο. Εκείνος προσπαθεί να απαλλαγεί από το κάμπριο αυτοκίνητο για να μην τον ανακαλύψουν και εμπλέκεται σε καταδίωξη, στην οποία παίρνει μέρος και ο ίδιος ο Μάρκες.
Στο μεταξύ, η Μπέα έχει πάθει εμμονή με την πέτρα και προσπαθεί να καταλάβει πώς λειτουργεί. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσει και άλλο πρόβλημα με τη μητέρα της. Έχει αφήσει πολλά μαθήματα και η Λάουρα προσλαμβάνει καθηγητή για να τη βοηθήσει. Η έκπληξη της Μπέα θα είναι μεγάλη όταν ανακαλύψει για ποιον πρόκειται.

Μοιράσου το άρθρο: