Το έκτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ, «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive), παραγωγής Ισπανίας 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:00. Η σειρά, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 6ο.  Ο Μάρκες και ο Σύνδεσμος ανακαλύπτουν ότι ο Χασάπης είχε τοποθετήσει μια παράξενη συσκευή στο κολάρο του σκύλου που περιμάζεψαν από την πανσιόν. Στο μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας και φτάνει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ότι εμπλέκεται ο Σύνδεσμος.
Από την άλλη, ο Σάντος ζητά από τη Λάουρα να βγει μαζί του. Ο Μάρκες, στενοχωρημένος που χάνει οριστικά τη γυναίκα του, έρχεται σε σύγκρουση με τον αστυνόμο και οι συνέπειες είναι βαρύτατες.
Η Σουζάνα έχει ξανά προβλήματα λόγω της σχέσης της με τον Νταβίντ. Θα ανοίξει την καρδιά της στον Σύνδεσμο και ο δεσμός που θα δημιουργηθεί μεταξύ τους θα τους φέρει στο σημείο να κάνουν μια τρέλα.
Στο ινστιτούτο, η Φάνι και η Ρουθ έρχονται ξανά αντιμέτωπες με την Μπέα. Όταν το κάνουν, όμως, η Μπέα κρατάει μια πέτρα και αντιδρά με απρόσμενο τρόπο, βάζοντας τη σωματική ακεραιότητα των κοριτσιών σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

Μοιράσου το άρθρο: