Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 21:45, η ΕΡΤ1 μεταδίδει, σε απευθείας σύνδεση με το Μπέλφαστ, την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία, για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016.

 

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Δημήτρης Μαλισιώβας. Αμέσως μετά, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Euro Euro όλοι», με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και τον Βασίλη Μότση, καθώς και όλα τα στιγμιότυπα των άλλων παιχνιδιών.

Επίσης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 18:30, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην ΕΡΤ1 το pre game του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία, με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και Βασίλη Μότση. Στη συνέχεια, στις 19:00, σε απευθείας μετάδοση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον αγώνα σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και ρεπορτάζ Δημήτρη Μαλισιώβα και Άρη Γάτα. Αμέσως μετά, πλούσιο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, καθώς και όλα τα γκολ των προκριματικών.

Τέλος, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 22:00, στο πλαίσιο της δίωρης εκπομπής «Euro Euro όλοι», ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο Βασίλης Μότσης κάνουν τον απολογισμό της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016.

 

Μοιράσου το άρθρο: