Το 6ο επεισόδιο του Β’ κύκλου, της δραματικής σειράς μυστηρίου «Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ», συμπαραγωγής Αγγλίας-Γαλλίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε -Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 22:30.

Ο δεύτερος κύκλος διαδραματίζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό φόντο. Είναι η βρετανική στρατιωτική βάση, που περιβάλλεται από δάσος στη Γερμανία, με μια μικρή πόλη στη μια πλευρά της και το στρατιωτικό τοπίο του Ιράκ όπου κυριαρχεί το χώμα.
Η στρατιωτική βάση Εκχάουζεν δημιουργεί μια ασυνήθιστη κλειστοφοβική αίσθηση με τη μικρή βρετανική κοινότητα να ζει και να εργάζεται σε μια χώρα που δεν μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα των ντόπιων.
Αυτή η αίσθηση της αποξένωσης και της απομόνωσης επιδεινώνεται όταν επιστρέφει η Άλις και ξεσπά μια διαμάχη σχετικά με τη νομική δικαιοδοσία, την οποία η οικογένειά της αδυνατεί να κατανοήσει.
Οι αχανείς εκτάσεις του Ιράκ, όπως απεικονίζονται στη σειρά, επεκτείνουν το τοπίο και τη μυθολογία αυτού του κόσμου, τοποθετώντας το μέσα σε ένα σύγχρονο διεθνές πλαίσιο.
Και αυτός ο κύκλος είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο ένταση, με τα ίδια χαρακτηριστικά της πλοκής σε πολλά επίπεδα, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία σκηνή και καθαρούς και έντιμους χαρακτήρες που λάτρεψαν οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Eπεισόδιο 6

Βρισκόμαστε στο 2015 και, παρόλο που η υγεία του Ζυλιέν είναι σε κακά χάλια, είναι αποφασισμένος να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι.
Ένα τηλεφώνημα του Ζυλιέν κάνει τη Τζέμα να βγει από τον λήθαργο, ενώ ένα χρόνο αργότερα, ο Ζυλιέν ακόμα ψάχνει για τον τρίτο του ύποπτο, όταν πέφτει πάνω σε ένα γνωστό όνομα.
Ο χρόνος όμως τελειώνει, καθώς αμφισβητείται η πνευματική του υγεία ακόμα και από φίλους.
Θα βρει κάποιον να τον ακούσει;
Θα προλάβουν να βρουν το χαμένο κορίτσι;
Στο μεταξύ, η συμπεριφορά του Μάθιου γίνεται όλο και πιο ακραία και κορυφώνεται με τόσο βίαιο τρόπο, που η ζωή για τους Γουέμστερ αλλάζει για πάντα.

 

Μοιράσου το άρθρο: