Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, στις 00:15, η Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα δίνουν το δικό τους ραντεβού στην ΕΡΤ1, σε ένα ιδιαίτερο «Σημείο συνάντησης». 

Το «Σημείο συνάντησης» στη συχνότητα της ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα, στις 00:15, με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερους καλεσμένους-έκπληξη! 

Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές ιστορίες τους, βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Eπεισόδιο 7ο : «Πέμη Ζούνη – Γιώτα Νέγκα»

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, η Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα δίνουν ραντεβού στο «Σημείο Συνάντησης». Οι δύο γυναίκες μιλούν για όλα εκείνα που τις ενώνουν και μοιράζονται σκέψεις και γεγονότα που δεν έχουν μοιραστεί ποτέ ξανά έως σήμερα.

Η Γιώτα Νέγκα παραδέχεται πως την ενηλικίωση της την βίωσε στην πραγματικότητα πριν από δέκα χρόνια, όταν ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή, κάτι που την έκανε να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία της απέναντι στα πράγματα, ενώ η Πέμη Ζούνη σε μια εξιστόρηση που συγκινεί πολύ, εξηγεί πως η περιπέτεια υγείας της κόρης της, της έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή της. Πλέον, μέσα από αυτό την επίπονη εμπειρία μπορεί και ξεχωρίζει το σημαντικό από το εφήμερο.

Οι δύο καλλιτέχνιδες μιλούν ακόμα για το αν έχουν κάνει υπερβολές στις ζωές τους και τι είδους ήταν αυτές, για παλαιότερες σχέσεις, τον θεσμό του γάμου και την έννοια της μητρότητας. Η Γιώτα Νέγκα από την πλευρά της λέει πως δεν νιώθει μισός άνθρωπος που δεν έχει κάνει παιδιά και πως το μητρικό της φίλτρο το ένιωσε αλλά το διοχέτευσε στην μουσική και τους κοντινούς της ανθρώπους. Η Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα αποκαλύπτουν πως ήθελαν εδώ και καιρό να τα πούνε από κοντά ενώ αφηγούνται αναμνήσεις, λάθη και σωστά στις καριέρες τους και εν τέλει αναδεικνύουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που γοητεύουν.

Αυτό το «Σημείο Συνάντησης» συνιστά μία καθαρά γυναικεία υπόθεση και ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: