Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, στις 21:00, οι String Demons και η Μάρθα Φριντζήλα, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

String Demons (1)Οι String Demons (τα αδέλφια Κωνσταντίνος Μπουντούνης, βιολοντσέλο και Λυδία Μπουντούνη, βιολί),  στο πλαίσιο των «Fear of the Bach Summer Concerts», έρχονται στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ για να παρουσιάσουν το «Συμφωνικό Πανηγύρι» τους! Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει από heavy metal μέχρι παραδοσιακά, από κλασικά μέχρι λαϊκά, από ροκ μέχρι ρεμπέτικα, καθώς και ό,τι άλλο φανταστείτε, σ’ ένα «Συμφωνικό Πανηγύρι» για… γερά νεύρα και… έγχορδα!!!
martha-frintzilaΣτη συνέχεια, η Μάρθα Φριντζήλα ανεβαίνει με την παρέα της στη σκηνή, για να παρουσιάσει το Kubara Project.

Το Kubara Project, αφού δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια σε συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρουσιάζεται στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με τον αυθορμητισμό και τη ζεστασιά που χαρακτήρισαν και την πρώτη τους εμφάνιση, με μία ερμηνεύτρια στην καλύτερή της στιγμή και δεξιοτέχνες μουσικούς που δένουν ακόμη περισσότερο μέσα από τους κυριολεκτικούς προσωπικούς δεσμούς τους: προσωπικές ιστορίες μπερδεύονται με παγκόσμια βιώματα για την αγάπη, τη φιλία τη μοναξιά, τον έρωτα, τη σχέση με τους άλλους, την επίθεση στη φύση.

Στo soundtrack της μουσικής παράστασης της Μάρθας Φριντζήλα καιmarthafrintzila

των Kubara Project ακούγονται τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων και ξένων συνθετών των δύο τελευταίων… αιώνων, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και του κόσμου.

Παίζουν και τραγουδούν:

Μάρθα Φριντζήλα (τραγούδι).String Demons (2)

Νεκταρίλλια Τσομπάνογλου (τραγούδι).

Βασίλης Μηλιώνης (τραγούδι).

Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα, κρουστά, κιθάρα).

Αντώνης Μαράτος (μπάσο, ούτι).

Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες, λαούτο).

Παναγιώτης Τσεβάς (πιάνο, ακορντεόν).

Φώτης Σιώτας (βιολί).

 Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία).
Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ –με ελεύθερη είσοδο (δελτία εισόδου στο www.ert.gr)- για ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και τη Φωνή της Ελλάδας.

Ώρα προσέλευσης 20:30

 

ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ STRING DEMONS

 

 

Μοιράσου το άρθρο: