Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 00:15, έρχονται στην ΕΡΤ1 δυο γυναίκες που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Ο λόγος για τις Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη, οι οποίες μιλούν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές «ταμπέλες», χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στην Θεολογική Σχολή, την βαθιά αγάπη για την μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε αλλά και για το όνειρο να γίνει κριτικός θεάτρου. Επίσης, αφηγείται, πως βρέθηκε στον πρώτο της μεγάλο ρόλο και τι μετανιώνει από την εκείνη την περίοδο.
Η Βίκυ Βολιώτη, μιλάει για την διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Έλληνας και το πώς ένιωθε ως παιδί που μεγάλωνε με τόσες διαφορές πολιτισμών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναφέρεται και στην ηρωίδα Ηρώ του «Λόγω Τιμής» και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της. Για πρώτη φορά μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κόρη της Άννα, τη διαδικασία της υιοθεσίας της και πως βίωσε η ίδια τη μητρότητα. Τέλος, αναλύει γιατί πίστευε από μικρή ηλικία ότι θα υιοθετήσει και δεν θα αποκτήσει βιολογικό παιδί.

Στο αποψινό «Σημείο Συνάντησης», η αφήγηση γεγονότων και η κουβέντα που γίνεται καλύπτουν μία πληθώρα συναισθημάτων που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Μοιράσου το άρθρο: