Το έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Η ζωή μας στη φάρμα» (My big family farm), παραγωγής 2019, θα απολαύσετε, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

Η οικογένεια Όουεν επιστρέφει για μια ολοκαίνουργια σεζόν στη Φάρμα Γιόρκσιρ. Παρακολουθήστε τις νέες περιπέτειες των βοσκών Αμάντα, Κλάιβ και των εννέα παιδιών τους, στην απομακρυσμένη ορεινή φάρμα τους στην περιοχή του Γιόρκσιρ Ντέιλς.

Επεισόδιο 6ο 

Σε αυτό το επεισόδιο, είναι αρχές του φθινοπώρου στη φάρμα στο Γιόρκσιρ, και η οικογένεια ετοιμάζεται για ακόμα μια έντονη περίοδο -την αναπαραγωγική.

Με τη 18χρονη κόρη Ρέιβεν να λείπει για σπουδές, και τον Κλάιβ να αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση στο ισχίο, η Αμάντα και τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να συνεργαστούν περισσότερο από ποτέ, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η φάρμα σε μια πολύ απαιτητική περίοδο.

Η 9 ετών Βάιολετ και η 11 ετών, Ίντιθ, δέχονται ένα πολύ πρακτικό μάθημα για «τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια», ενώ ετοιμάζουν τα πρόβατα των Όουεν, και ο Κλάιβ πρέπει να κάνει μια σημαντική αγορά ενός ταύρου, ώστε οι αγελάδες του Ρέιβενσιτ να κάνουν νέα μοσχαράκια.

Ο 16 ετών Ρούμπεν προσαρμόζεται στη ζωή του μεγάλου αδερφού κάνοντας εξάσκηση για το δίπλωμα τρακτέρ, ενώ η 4 ετών Κλέμι δοκιμάζει τις ικανότητές της στην ιππασία σε ένα μίνι Σέτλαντ, τον Τόνι το Πόνι.

Μοιράσου το άρθρο: