Τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ τριών ωριαίων επεισοδίων «Ivory wars», παραγωγής ΗΠΑ 2013-2014, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2.

Το παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου μπορεί να είναι πιο κερδοφόρο ακόμα και από το εμπόριο ναρκωτικών και προκαλεί τον αφανισμό του πληθυσμού των ελεφάντων της Αφρικής. Ένας πιλότος, μαζί με δύο στρατιωτικούς, προσλαμβάνονται για να βοηθήσουν στη μάχη κατά του παράνομου κυνηγιού ελεφάντων στην Κένυα, με την ελπίδα ότι, με στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις, θα καταφέρουν να σταματήσουν το παράνομο κυνήγι. Τα άτομα της ομάδας βλέπουν με τα μάτια τους τα φρικαλέα αποτελέσματα του παράνομου κυνηγιού και την τεράστια δυσκολία να πιάσουν αυτούς τους εγκληματίες μέσα στην αχανή αφρικανική ζούγκλα.

Επεισόδιο 1ο: «Στη φωτιά» (Into the Fire). Μία ομάδα εκπαιδευμένη σε επικίνδυνες στρατιωτικές αποστολές φτάνει στην Κένυα για να βοηθήσει στη μάχη κατά του παράνομου κυνηγιού των ελεφάντων. Έρχονται αντιμέτωποι με το θλιβερό αποτέλεσμα του παράνομου κυνηγιού και αμέσως, αρχίζουν την προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των οπλισμένων εχθρών.

Μοιράσου το άρθρο: