Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας τα τρολς» (Celeb Trolls), παραγωγής Αγγλίας (Channel 5) 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε  Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 00:15.

Eπεισόδιο 2ο: «Νίκολα Μακλίν, Σαμ Μπέιλι, Άλαν Μπράιαντ»

Σ’ αυτό το επεισόδιο η Φράνκι Μπριτζ και η ομάδα των ειδικών εντοπίζουν ένα τρολ που τα τελευταία δύο χρόνια παρενοχλεί το μοντέλο Νίκολα Μακλίν. Το πιο σοκαριστικό, ίσως είναι το γεγονός ότι το τρολ είναι γυναίκα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να προωθήσει τη δική της καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, και η παραβατική συμπεριφορά της επιδεινώνεται ανησυχητικά. Η Νίκολα, που είναι γνωστό ότι δεν το βάζει κάτω, θέλει να αντιμετωπίσει το τρολ της και να το συνετίσει.

Όταν η ομάδα αρχίζει την παρακολούθησή της, η Φράνκι πηγαίνει να συναντήσει τη νικήτρια του Χ Factor που αντιμετώπισε τόσο σοβαρό πρόβλημα από κάποια γυναίκα – τρολ, σε σημείο να φοβάται για τη ζωή των παιδιών της.

Η Φράνκι είχε ακούσει και για την υπόθεση του Άλαν Μπράιαντ, ο οποίος δημιούργησε σελίδα στο Facebook μετά την εξαφάνιση του γιου του. Η σελίδα παραβιάστηκε από κακόβουλα τρολς που υποστήριζαν ότι κρατούσαν το γιο του.

Η ομάδα της Φράνκι καταφέρνει να εντοπίσει το τρολ της Νίκολα Μακλίν και το επεισόδιο τελειώνει με μια εντυπωσιακή αντιπαράθεση της Νίκολα με το αμετανόητο τρολ.

Μοιράσου το άρθρο: