Το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας τα τρολς» (Celeb Trolls), παραγωγής Αγγλίας (Channel 5) 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε  Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 00:15.

Eπεισόδιο 4ο: «Ζαχίντα Άλεν, Ρεμπέκα Άντλινγκτον, Μπιλάλ Ζαφάρ»

Η Φράνκι Μπριτζ συναντά τη ανερχόμενη ηθοποιό Ζαχίντα Άλεν, η οποία έγινε αμέσως στόχος των τρολς. Εξετάζοντας τον τεράστιο όγκο των τρολς που έχει δεχθεί, εντοπίζουν ένα ιδιαίτερα επιθετικό τρολ το οποίο η Ζαχίντα αποφασίζει να αντιμετωπίσει.

Με την ομάδα που αναζητεί το τρολ της Ζαχίντα, η Φράνκι συναντά τη Ρεμπέκα Άντλινγκτον, με δύο χρυσά μετάλλια κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία παρόλο που χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη Βρετανίδα κολυμβήτρια, έχει υποστεί απίστευτα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της.

Γνωρίζει, επίσης, τον κωμικό ηθοποιό Μπιλάλ Ζαφάρ, ο οποίος μετέτρεψε την υπόθεση του ρατσιστικού τρολ που υπέστη, σε κωμικό επεισόδιο. Η Φράνκι ακούει πώς υπήρξε στόχος λευκών εξτρεμιστών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όταν ένα αστείο ανάμεσα σ’ εκείνον και στην αδελφή του κάποιοι το πήραν σοβαρά και έγινε viral.

To επεισόδιο κλείνει μ’ ένα σοκ, καθώς το τρολ της Ζαχίντα συμφωνεί να τη συναντήσει για να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη για ό,τι έγραψε. Άραγε έχει μετανοήσει πραγματικά ή απλώς αισθάνεται άβολα επειδή τον εντόπισαν;

Μοιράσου το άρθρο: