Το 16ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Madam Secretary –Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020στις 20:30.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.Eπεισόδιο 16ο. Η έρευνα για το θάνατο του προηγούμενου υπουργού Εξωτερικών συνεχίζεται. Πρόσωπα και καταστάσεις αποκαλύπτονται, όπως και μία πολύ καλά οργανωμένη συνωμοσία. Η Ελίζαμπεθ ταξιδεύει με άκρα μυστικότητα στο Ιράν, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα πραξικόπημα που μπορεί να αποτελέσει πλήγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον ίδιο τον Πρόεδρο.

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν.

Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χολ.

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι.

Μοιράσου το άρθρο: