Το 22o επεισόδιο της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, στις 21:00
Eπεισόδιο 22o: «Εις το όνομα του Κυρίου»
(There but for the Grace of God)
Η Ελίζαμπεθ είναι υποχρεωμένη να συναντήσει την πρώην συνάδελφο και φίλη της Τζούλιετ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες. Μετά τη συνάντηση έρχονται στο νου της αναμνήσεις από την εποχή που της πρόσφεραν την προηγούμενη δουλειά της. Εκείνη τη δουλειά που στάθηκε αφορμή να αλλάξει όλη της η ζωή. Έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της σειράς

Μοιράσου το άρθρο: