Το δέκατο ένατο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 19ο: «Φάρμακο απελπισίας» (Desperates Remedies)

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που γίνονται για την απελευθέρωση μαθητριών που κρατούνται όμηροι στη Νιγηρία, ένας επικίνδυνος ιός προσβάλλει τον απεσταλμένο που βρίσκεται εκεί για την ασφαλή επιστροφή τους.

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγουν την εξάπλωσή του ιού στο Καμερούν, όπου η κατάσταση είναι εκρηκτική και ελλοχεύει η απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η Ελίζαμπεθ δίνει αγώνα για να προσφέρει στον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, που έχει προσβληθεί από τον ιό, ένα φάρμακο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο αλλά έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των κοριτσιών και την ασφάλεια των ανθρωπιστικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

Μοιράσου το άρθρο: