Το δέκατο όγδοο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Β΄ Κύκλος) Eπεισόδιο 18ο: «Το ρολόι»
(On the Clock)

Η Ελίζαμπεθ είναι υποχρεωμένη να δώσει μια απαιτητική συνέντευξη και παράλληλα συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με στόχο την αποφυγή σύγκρουσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν, όταν ένα μυστηριώδες αεροπορικό ατύχημα περιπλέκει την κατάσταση.

Ο Χένρι και η ομάδα του συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Τζιμπράλ Ντισάχ, του πιο καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο.
Σημειώνουν την πρώτη τους επιτυχία, όταν καταφέρνουν να εντοπίσουν την τρίτη σύζυγό του.

Μοιράσου το άρθρο: