Το 21ό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 21ο: «Η σύνδεση χάθηκε» (Connection Lost)

Οι ΗΠΑ οργανώνουν εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας και των εξτρεμιστικών ενεργειών με τη συμμετοχή έξι χωρών, συμπεριλαμβανομένου και του Πακιστάν, παρόλο που υπάρχουν υποψίες ότι υποστηρίζει την τρομοκρατική οργάνωση Χιζμπ Αλ Σαχίντ.

Η Ελίζαμπεθ ζητεί τη βοήθεια του Πακιστανού ομολόγου της για την επίλυση του ζητήματος και καταφέρνει να αποσπάσει τη δέσμευσή του ότι αυτός και η κυβέρνησή του Πακιστάν θα κάνουν ό,τι μπορούν για την εξάλειψη της τρομοκρατίας.

Όταν ο πρόεδρος Ντάλτον ενημερώνεται ότι ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης, ο Τζιμπράλ Ντισάχ κρύβεται στην πόλη Ισλαμαμπάντ, στέλνει τον Χένρι, τον Χοσέ και την Τζέιν να τον εξολοθρεύσουν.

Στη συνέχεια, ενημερώνει τον πρωθυπουργό του Πακιστάν ότι η τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει τη δολοφονία του, γεγονός που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μοιράσου το άρθρο: