Το 20ό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 20ό: «Το φάντασμα»
(Ghost Detainee)

Η Ελίζαμπεθ, στο περιθώριο της ομιλίας της στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, όπου κατηγόρησε ανοιχτά την τρομοκρατική οργάνωση Χιζμπ Αλ Σαχίντ, ξεκίνησε συνομιλίες για τη δημιουργία συμμαχίας εναντίον της, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών.

Όμως, οι συνομιλίες δημιουργούν σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ της Ελίζαμπεθ και του Χένρι, ο οποίος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να σώσει την Τάλια Πετρόβ, την άρρωστη αδελφή του Ντιμίτρι, από τη ρωσική κυβέρνηση.

Μοιράσου το άρθρο: