Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, στις 21:00
Eπεισόδιο 23ο (τελευταίο Β΄ Κύκλου): «Η συνάντηση» (Vartius)

Η Ελίζαμπεθ είναι έτοιμη να αναλάβει μια σημαντική πολιτική πρωτοβουλία, όμως τα νέα που μαθαίνει δεν είναι ενθαρρυντικά. Η σχέση της με τον Πρόεδρο Ντάλτον περνάει μια δύσκολη φάση, όταν μαθαίνει ότι εξετάζει την πιθανότητα αντικατάστασής της.

Παράλληλα στο σπίτι, σε συνεργασία με τον Χένρι προσπαθούν να διαχειριστούν την απόφαση της κόρης τους Στίβι να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον Τζάρεθ.

Μοιράσου το άρθρο: