Το 22ό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 22ο: «Αποστολή Ασφαλείας» (Render Safe)

Η κατάσταση στο Πακιστάν είναι έκρυθμη. Ο Χένρι μαζί με άλλους δύο πράκτορες οργανώνουν επιχείρηση μέσα από την αμερικανική πρεσβεία για τον εντοπισμό του τρομοκράτη Τζιμπράλ Ντισάχ.

Όταν γίνεται πραξικόπημα, οι ΗΠΑ ενεργοποιούν το σχέδιο με τίτλο «Αποστολή Ασφαλείας» με στόχο να εξασφαλιστούν τα πυρηνικά όπλα που ανήκουν στο Πακιστάν πριν από την κατάρρευση της κυβέρνησης.

Εντοπίζεται το κρησφύγετο του Τζιμπράλ Ντισάχ και με συντονισμένες ενέργειες καταφέρνουν να τον εξουδετερώσουν, αλλά ο ένας από τους πράκτορες τραυματίζεται.

Μοιράσου το άρθρο: