Το δέκατο έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, στις 21:00
(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 16ο: «Χίσρια» (Hijriyyah)

Η διάλυση και ο αφοπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν πρώτη προτεραιότητα της αμερικανικής κυβέρνησης.

Όταν ένα ιταλικό θωρηκτό δέχεται ένα απεγνωσμένο μήνυμα για βοήθεια, από λέμβο που μεταφέρει πρόσφυγες από τη Λιβύη, η Ελίζαμπεθ έχει στη διάθεσή της 20 λεπτά για να αποφασίσει εάν θα τύχουν ειδικής μεταχείρισης, από τη στιγμή που κάποιος υποστηρίζει ότι γνωρίζει πού βρίσκεται ο καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο επικεφαλής της οργάνωσης.

Μοιράσου το άρθρο: