Το δέκατο πέμπτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 15ο: «Aμέσως μετά την έκρηξη»

(Right of the Boom)

Μετά την έκρηξη βόμβας με εμπλουτισμένο ουράνιο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο και τον σοβαρότατο τραυματισμό του Χένρι, η Ελίζαμπεθ, καθώς και το σύνολο των κυβερνητικών αξιωματούχων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπίσουν αυτόν που οργάνωσε την επίθεση αυτοκτονίας και να εξαρθρώσουν την ισλαμιστική οργάνωση που κρύβεται πίσω του.

Ο Χένρι διαφεύγει τον κίνδυνο και αποφασίζει να αναλάβει δράση, παρά τις αντιρρήσεις της Ελίζαμπεθ.

Μια πρόταση από τον Πρόεδρο προσωπικά, θα δώσει τη λύση…

Μοιράσου το άρθρο: