Το τρίτο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «Θάλασσα της Νότιας Κίνας» (South China Sea)

Αμερικανοί πολίτες, οι οποίοι διαδηλώνουν στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας ενάντια στην οικολογική καταστροφή που συντελείται στην περιοχή, συλλαμβάνονται από την κινεζική κυβέρνηση με την κατηγορία της κατασκοπίας.

Όταν η Ελίζαμπεθ προσπαθεί να διαπραγματευθεί την απελευθέρωσή τους με τον Κινέζο ομόλογό της, η συζήτηση καταλήγει σε αδιέξοδο.

Ο Χένρι ασκεί πιέσεις σε ανθρώπους του FBI για να ερευνήσουν την περίπτωση ενός πρώην σπουδαστή της Ελίζαμπεθ που θεωρεί ότι είναι ύποπτος για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου Ντάλτον στο Βιετνάμ, έρχονται στο νου του μνήμες από τη θητεία του εκεί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Μοιράσου το άρθρο: