Το ένατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 9ο: «Επάνοδος στην προτέρα κατάσταση»
(Snap Back)

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξετάζει την προοπτική εκ νέου επιβολής κυρώσεων εναντίον του Ιράν μετά την αποκάλυψη των υπόπτων δραστηριοτήτων που σχετίζονταν με τα πυρηνικά. Το Ισραήλ απειλεί να αναλάβει ενεργό δράση, σχεδιάζοντας στρατιωτική επίθεση στο Ιράν και η Ελίζαμπεθ κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο.

O Ράσελ πιέζει τον Χένρι να προσεγγίσει τον παλιό του φίλο από τους πεζοναύτες, τον γερουσιαστή Τζεφ Πίρσον (Μίχαελ Σερβέρις), προκειμένου να υποστηρίξει τον Πρόεδρο Ντάλτον στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, ενώ η Στίβι ζητεί από τον Ράσελ συστατική επιστολή για τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Μοιράσου το άρθρο: