Το δωδέκατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 12ο: «Παράκαμψη»
(The detour) 

Η Ελίζαμπεθ και το επιτελείο της ταξιδεύουν στην Αφρική με στόχο να προσφέρουν αναπτυξιακή βοήθεια. Καταλαμβάνονται εξ απήνης όταν οι Κινέζοι φτάνουν πρώτοι, έτοιμοι να υποσκελίσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες με δελεαστικές προσφορές βοήθειας. Οι αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσεις αναστατώνουν την Ντέιζι. Η Ντέιζι μαζί με την Σούζαν Τόμπσον (Τόνια Πάινκινς), σε μια ξενάγηση, θαυμάζουν την ομορφιά της αφρικανικής ηπείρου. Παράλληλα, το FBI ζητά τη βοήθεια του Χένρι στην ανάκριση ενός μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης που έχει βοηθήσει στην κατασκευή της βόμβας που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στην καφετέρια του Ιλλινόις.

Μοιράσου το άρθρο: