Το δεύτερο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 21:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Ο Στυλοβάτης» (The Linchpin)

Η Αλγερία βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου και η Ελίζαμπεθ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αλλαγή του καθεστώτος.

Τα σχέδιά της φαίνονται να ναυαγούν με τον απροσδόκητο θάνατο του Ρόι Κέρτις, του έμπιστου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αλγερία.

Παράλληλα, ο Χένρι δίνει τον δικό του αγώνα για τη διάσωση θρησκευτικών θησαυρών τεράστιας αρχαιολογικής αξίας που βρίσκονται στην Αλγερία, όταν ανακαλύπτει ότι καταστράφηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Χιτζμπ Αλ Σαχίντ.

Τα παιδιά των Μακ Κορντ βιώνουν μια νέα πραγματικότητα μετά το χακάρισμα του υπολογιστή του Τζέισον.

 

Μοιράσου το άρθρο: