Το 18ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς «Madam Secretary-Η κυρία υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, με τη μοναδική Τία Λεόνι, θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μια σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν

Δημιουργός: Μπάρμπαρα Χολ

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι

Eπεισόδιο 18ο:  «Καλή κατατομή» (Good bones)

H Ελίζαμπεθ ζητάει βοήθεια από σταρ του Χόλιγουντ, για να καταφέρει την απελευθέρωση γυναικών που έχουν πέσει θύματα δουλεμπόρων στο Κιργιστάν. Ο Χένρι καταφέρνει να εντοπίσει τη βόμβα, όταν ο μυστικός πράκτοράς του τη μεταφέρει σε τοπικό εμπορικό κέντρο, ενώ ανακαλύπτει ότι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο κρύβεται…

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: