Το 14o επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary-Η κυρία υπουργός», με τίτλο «Πρόσφυγες», θα παρακολουθήσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μια σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

(Δ΄ Κύκλος)-Eπεισόδιο 14ο: «Πρόσφυγες» (Refuge)

Οι συνεργάτες της Ελίζαμπεθ, Τζέι και Κατ αναζητούν τρόπο για να φυγαδεύσουν από την Αμπχαζία ομάδα ομοφυλοφίλων που υφίστανται διώξεις εξαιτίας των σεξουαλικών προτιμήσεών τους.
Όταν η χώρα κλείνει τα σύνορα, εφαρμόζουν μια λύση που θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με σύμμαχο χώρα.
Δραματική σειρά, παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Κιθ Καραντάιν, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν

Δημιουργός: Μπάρμπαρα Χολ

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι

 

Μοιράσου το άρθρο: