Το τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Με τα μάτια της Τερέζας» (La Otra Mirada), παραγωγής Ισπανίας 2018, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, στις 21:00.

Δραματική σειρά, παραγωγής Ισπανίας 2019.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.

Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε, καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.

Η σειρά αποτελεί φόρο τιμής στον θεσμό της εκπαίδευσης. Μας μεταφέρει στο κλίμα μιας άλλης εποχής, όπου ώριμες και αποφασιστικές γυναίκες βρίσκονται δίπλα σε κοπέλες γεμάτες αυταπάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και προκλήσεις πολύ σύγχρονες.

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου: Έπειτα από τέσσερις μήνες στη φυλακή, η Τερέζα κρίνεται αθώα για τη δολοφονία του πατέρα της και βγαίνει από τη φυλακή. Όμως, η καθηγήτρια δεν είναι η ίδια. Δεν έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη σχέση της με την αδελφή της Ρομπέρτα, ειδικά όταν η κοπέλα πρέπει να αποδεχθεί ότι η μητέρα της, η Μαρία Aντονία, είναι η δολοφόνος.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, όταν η Τερέζα συναντά την Ινές, μια νεαρή Αφρικανή τυχοδιώκτρια, που δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Καταστρώνει σχέδιο για να καταφέρει να μπει στο κολέγιο και να μορφωθεί.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 4ο

Από τότε που η Τερέζα επέστρεψε από τη φυλακή, ούτε οι μαθήτριες, ούτε οι δασκάλες μπορούν να καταλάβουν τις αντιδράσεις και τους κακούς της τρόπους.
Η διευθύντρια προσπαθεί να την ενθαρρύνει, αλλά χρειάζεται και η ίδια υποστήριξη λόγω της κατάστασης που ζει με τον Μαρτίν.

Η Μαργαρίτα δείχνει ενδιαφέρον για τον Ελία και ανακαλύπτει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση υγείας της Φλάβια χειροτερεύει και ο γιατρός της αποφασίζει να της κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Αναζητώντας ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο για το περιοδικό της Ακαδημίας, τα κορίτσια προτείνουν να αλλάξει το όνομα του δρόμου της Ακαδημίας με το όνομα μιας γυναίκας. Η ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και ο δήμαρχος αποδέχεται την πρόταση της Μανουέλα.

Μοιράσου το άρθρο: