Το ένατο και το δέκατο (τελευταίο) επεισόδιο του έκτου κύκλου της δραματικής σειράς «Μια καινούργια αρχή» (A Place to Call Home), παραγωγής Αυστραλίας 2013-2018, που μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’50, θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, στις 18:15.

Γενική υπόθεση Στ΄ Κύκλου Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και όλοι οι κάτοικοι της έπαυλης βρίσκουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Κάποιοι καλούνται να ξεπεράσουν φόβους που δημιουργήθηκαν μετά τα όσα έζησαν στον πόλεμο, άλλοι τις πληγές που τους προκάλεσε η μοίρα, η οικογένεια, οι φίλοι ή οι εχθροί τους.

Πράξεις μετάλλαξης, αγάπη, θυσίες και ευγένεια ψυχής, οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην πορεία της εξέλιξης, δημιουργώντας μια καλύτερη εκδοχή τους.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, στις 18:15

Επεισόδιο 9ο: «Η ζωή παίρνει τον δρόμο της»

Kαθώς πλησιάζει η στιγμή που η Σάρα θα ξεκινήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωής της στο Ισραήλ, προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί τον Τζακ να οργανώσει τη δική του. Αισθάνεται αποκαρδιωμένος μετά την προδοσία της Καρολάιν, επιμένει να κρατά την περηφάνια του και δυσκολεύει το έργο της Σάρα.

Στο μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Άννα έχει προχωρήσει πολύ κι εκείνη ελπίζει ότι η γέννηση του παιδιού θα φέρει πιο κοντά τους γονείς του. Η Ελίζαμπεθ αισθάνεται μεγάλη χαρά υποστηρίζοντας την Άννα. Η Ολίβια επιστρέφει για την έκδοση του διαζυγίου της φέρνοντας απίστευτα νέα. Η Ντίλια παίρνει δραστικά μέτρα για να στηρίξει την Καρολάιν.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, στις 18:15

Επεισόδιο 10ο: «Πίσω στο σπίτι» (τελευταίο)

Ο Φρανκ Γκιμπς επιστρέφει στην έπαυλη ως προσκεκλημένος. Μπορεί να είναι τελικά εκείνος που θα βοηθήσει τον Τζακ να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Η Σάρα βοηθάει με κάθε τρόπο τους γύρω της, καθώς προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Η Ελίζαμπεθ μοιράζεται το τελευταίο της μυστικό με τη Σάρα κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ο Χένρι καταφέρνει να αποδεχθεί τον εαυτό του και βρίσκει μια νέα κατεύθυνση στη ζωή του. Όταν ο Τζακ αποφασίζει να βρεθεί αντιμέτωπος με τους φόβους του, η Καρολάιν κάνει μια τελευταία προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά τους. Η δεκαετία του 1950 φτάνει στο τέλος της…

Δραματική σειρά, παραγωγής Αυστραλίας 2013-2018

Δημιουργός: Μπέβαν Λι

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: