Τα δύο τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς «Μια καινούργια αρχή» (A place to call home), παραγωγής Αυστραλίας 2013-2017, θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στις 18:15.

Δραματική σειρά, παραγωγής Αυστραλίας 2013-2017

Δημιουργός: Μπέβαν Λι

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι.

Γενική υπόθεση Δ΄ Κύκλου

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς επικεντρώνεται στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των πρωταγωνιστών και στον τρόπο που επηρεάζεται η ζωή τους από κοινωνικά ζητήματα της δεκαετίας του 1950.

Ο φόβος της εξάπλωσης του κομμουνισμού αποτελεί το ένα ζήτημα, καθώς εκείνη την περίοδο η Αυστραλία ζει στον απόηχο της υπόθεσης Πετρόφ.

Tο δεύτερο ζήτημα αφορά στο κύμα των κοινωνικών και ηθικών διαφοροποιήσεων που συντελούνται σταδιακά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στις 18:15

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 11ο: «Πιάσε τον ταύρο» 
(Catch the Tiger)

Ο Τζορτζ ζητεί από την οικογένεια να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα όσο σχεδιάζει κάτι, προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς από το μένος της Ρεγγίνα. Η Σάρα έρχεται αντιμέτωπη με τον Γκόρντον. Η επιστροφή του Γκόρντον βγάζει ξανά στην επιφάνεια τις υποψίες του Τέιλορ για τη Ρεγγίνα.

Ο Τζακ δίνει κάποιες συμβουλές στον Τζίνο. Η σχέση του Χένρι με τον Τζέιμς περνά κρίση. Η Άννα και ο Τζίνο αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους. Ο Χένρι αποκαλύπτει ένα μυστικό του στον Τζέιμς και στην Ολίβια. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Ρεγγίνα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 12ο: «Όλου του κόσμου τα καλά»
(All Good Things)

Η Ρεγγίνα κάνει μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σκοτώσει τη Σάρα και το μωρό της. Ο Τζορτζ ξεμπερδεύει με τη Ρεγγίνα μια και καλή. Η Άννα και ο Τζίνο παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Η σχέση του Τζέιμς με τον Χένρι γίνεται πιο σοβαρή. Η Ολίβια κάνει νέες επιλογές. Ο Χάρι βρίσκει ένα καινούργιο σπιτικό.

Ο Τζακ και η Καρολάιν στέκονται στο πλευρό της κόρης τους. Ο σερ Ρίτσαρντ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να εκδικηθεί την οικογένεια Μπλάι. Ο Τζίνο απομακρύνει τη Ρόουζ από την έπαυλη.

Η Σάρα βρίσκει την εσωτερική της γαλήνη. Ο γάμος της Ελίζαμπεθ με τον Ντάγκλας φέρνει όλη την οικογένεια πιο κοντά και σηματοδοτεί το τέλος του τέταρτου κύκλου.

Μοιράσου το άρθρο: