Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:00.

Ο ηθοποιός μιλά για την καλλιτεχνική πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, ως φοιτητής ακόμη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ερμηνεία, υπηρετώντας την τέχνη του Θεάτρου. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, αποκαλύπτει την καθοριστική συμβολή του αείμνηστου σκηνοθέτη και ακαδημαϊκού Σπύρου Ευαγγελάτου, στον τρόπο σκέψης και στις επιλογές του. Εξηγεί γιατί δεν ανήκει στο στρατόπεδο εκείνων που «δαιμονοποιούν» την τηλεόραση, ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, και αποκαλύπτει πώς η τηλεόραση τον βοήθησε να βελτιώσει τις ερμηνευτικές τεχνικές του. Δηλώνει ικανοποιημένος που η φωνή του είναι πλέον μία από τις «χρυσές» φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης και μοιράζεται τα σχέδια και τα όνειρά του, μιλώντας για τις προτεραιότητές του.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Χρύσα Νίκου
Διεύθυνση παραγωγής: Βίλη Κουτσουφλιανιώτη

Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. Μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το άρθρο: