Τα δύο νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στις 18:30.

Γενική υπόθεση: Άλλος ένας χρόνος έχει περάσει. Οι Μπαμπάδες βρίσκονται για άλλη μία φορά στην πύλη του σχολείου, ενώ διάφορες αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή όλων.

Στο μεταξύ, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην παρέα των Μπαμπάδων.

Ο γιατρός Σάξον (Άκος Άρμοντ) προσλαμβάνεται στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται η Άμπι.

Ο Ρόντνεϊ (Νίκολας Κόγκλαν) κάνει και πάλι την εμφάνισή του και για άλλη μία φορά δημιουργεί προβλήματα στον Τζάστιν.

Μια καινούργια μαμά, η Τας (Ιντιάνα Έβανς) εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ενώ η Ιβ (Τζάστιν Κλαρκ) αναλαμβάνει την καντίνα του σχολείου και μπαίνει για τα καλά στην παρέα των Μπαμπάδων.

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 37ο. Ο Τζάστιν απολαμβάνει τη ζωή ως μόνος γονιός με τα τρία του παιδιά, όταν κεντρίζει το ενδιαφέρον του η Τας (Ιντιάνα Έβανς), μια νεαρή μητέρα που μεταξύ τους σίγουρα υπάρχει χημεία.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: εκείνη έχει σχέση με τον Ρόντνεϊ (Νίκολας Κόγκλαν), πρώην μάνατζερ του Τζάστιν, ο οποίος είχε προσπαθήσει να του κλέψει τη σύζυγό του Νίκολα. Ένα μυστικό από το κοινό τους παρελθόν έρχεται στο φως και απειλεί να διαλύσει την όμορφη οικογένεια του Τζάστιν.

O Κέιν γνωρίζει επιτέλους την οικογενειακή ευδαιμονία. Ο Άλεξ (Ντάρεν Μακ Μίλεν) μένει μαζί του σχεδόν έναν χρόνο και ανατρέφουν μαζί τα παιδιά του Κέιν. Ο Κέιν αισθάνεται ότι έχει τα πάντα… μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι υπάρχει ανταγωνίστρια. Το όνομά της είναι Ιβ (Τζάστιν Κλαρκ). Πρόκειται για μια εξαιρετικά ικανή και αυταρχική γυναίκα, που έχει στήσει την επιχείρησή της στην καντίνα του σχολείου και στοχεύει σε κάτι πολύ πιο προσωπικό από το πελατολόγιο του Κέιν.
Με τα χρήματα από την πώληση της παμπ, η Τζέμα και ο Λιούις, σε μια εντελώς παρορμητική κίνηση, αγοράζουν ένα υπερσύγχρονο διαμέρισμα στην πόλη. Και οι δύο διαπιστώνουν ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσαν, χωρίς να το παραδέχονται. Ο Μαρκ και η Άμπι σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο Παρίσι, μέχρι τη στιγμή που η διευθύντριά του αρνείται να του δώσει την πολυπόθητη άδεια, εκτός εάν παραστεί στη δημοπρασία ενός σπιτιού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά εκδηλώνει ενδιαφέρον και ο Λιούις. Ενώ στη δουλειά της Άμπι τα πράγματα περιπλέκονται και κινδυνεύει να χάσει την πολυπόθητη προαγωγή όταν εμφανίζεται ο νέος Ανώτατος Επιμελητής, ο Τζέρεμι Σάξον (Άκος Άρμοντ).

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 38ο. Ο Κέιν πηγαίνει να βοηθήσει εθελοντικά στην καντίνα, με σκοπό να ανακαλύψει εάν είναι έγκυος η Ιβ. Η Ιβ δεν έχει καταφέρει να μείνει έγκυος, αλλά ο Κέιν καταφέρνει να κόψει το δάχτυλό του. Το περιστατικό φέρνει πιο κοντά τους δύο ανταγωνιστές και αναπτύσσεται μια τέτοια σχέση που ο Κέιν, ο Άλεξ και η Ιβ αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδί. Ενώ η Άμπι, πληγωμένη από κάτι που είπε ο Κέιν, προσπαθεί να του αποδείξει ότι είναι η καλύτερη αδελφή του κόσμου.

Όταν ο Ρόντνεϊ ανακαλύπτει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Άντζι, εκβιάζει τον Τζάστιν να σταματήσει τη σχέση του με την Τας, αλλιώς θα διεκδικήσει την κηδεμονία της μικρής.

Ο Λιούις αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τη Ρέιτσελ. Μια πρόταση του Μάικ μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.

Σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

Μοιράσου το άρθρο: