Το αυτοτελές επεισόδιο με τίτλο «Μυστήριο στο Μουλέν Ρουζ» (Mystere au Moulin Rouge), παραγωγής Γαλλίας 2011, από τη μίνι αστυνομική σειρά μυστηρίου «Μυστήρια στο Παρίσι» (Mystery in Paris), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, στις 22:00.

Μίνι δραματική-αστυνομική σειρά 5 αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής Γαλλίας 2011-2018. 
Ένα πέπλο μυστηρίου και σκοτεινών υποθέσεων απλώνεται πάνω από το λαμπερό Παρίσι της Μπελ-Επόκ, καθώς εγκλήματα λαμβάνουν χώρα κοντά στις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας. Μόνο οι πιο άξιοι μπορούν να λύσουν τα αινίγματα.

 Eπεισόδιο 2ο: «Μυστήριο στο Μουλέν Ρουζ»

(Mystere au Moulin Rouge)

Το μυθικό καμπαρέ του Μουλέν Ρουζ αποτελεί το σκηνικό ενός ανατριχιαστικού θρίλερ, όταν μια νεαρή επαρχιώτισσα, η Ντιάν, καταφθάνει στο Παρίσι του 1892, αναζητώντας την εξαφανισμένη της αδερφή.
 Ενώ η υψηλή κοινωνία του Παρισιού βυθίζεται στην ακολασία του καμπαρέ, η σεμνότυφη Ντιάν παίρνει απόφαση να γίνει δεκτή στη χορευτική ομάδα, όπου και θα ξεσκεπάσει μια σειρά φριχτών δολοφονιών, κινδυνεύοντας, όμως, να γίνει εκείνη το επόμενο θύμα.

Σκηνοθεσία: Stéphane Kappes.

Σενάριο: Elsa Marpeau, Mathieu Missoffe.

Παίζουν: Emilie Dequenne, Grégory Fitoussi, Dominique Besnehard, Adrienne Pauly, Marius Colucci, Yvan Gonzales, Jacques Weber, Guy Lecluyse.

Διάρκεια: 90’

Μοιράσου το άρθρο: