Για μία ακόμη χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα «ταξιδέψει» σε όλον τον κόσμο μέσα από την εικόνα που θα μεταδώσει η ΕΡΤ. Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων θα κορυφωθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Από τις 07:30 το πρωί η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ HD, η ΕΡΑ Σπορ, καθώς και το web της ΕΡΤ θα έχουν απευθείας κάλυψη του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο. Στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, 51.000 δρομείς από 101 χώρες θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις.

Καθοριστικό ρόλο στην οικουμενικότητα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παίζει και η ζωντανή εικόνα που μεταδίδει σε όλον τον κόσμο η ΕΡΤ. Για μία ακόμα χρονιά η δημόσια τηλεόραση θα είναι πιστή στο ραντεβού της με τον δικό της… Μαραθώνιο.

Στο στούντιο της ΕΡΤ, οι Βαγγέλης Ιωάννου, Νίκος Τσώνης και Περικλής Μακρής θα περιγράψουν τον αγώνα, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ το δημοσιογραφικό επιτελείο θα βρίσκεται σε όλα τα κρίσιμα σημεία της πόλης και του αγώνα (Μαραθώνας, βασικοί σταθμοί, Παναθηναϊκό Στάδιο).

Μοιράσου το άρθρο: