Τον Δημήτρη Λιγνάδη, τη Νένα Μεντή και τη Φωτεινή Βελεσιώτου φιλοξενεί η Λένα Αρώνη στην εκπομπή «Art Week» της ΕΡΤ2, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, στις 20:00. 

Η Λένα Αρώνη συναντά και συνομιλεί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, δίνοντας έμφαση στη νέα του ιδιότητα, αυτήν του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Αποκαλύπτει το σκεπτικό του, το όραμά του, τις αγωνίες του και τις φιλοδοξίες του μέσα από το νέο του «ρόλο».

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη πηγαίνει στο Θέατρο Χώρα και συζητεί με τη δημοφιλή ηθοποιό Νένα Μεντή. Το απόσταγμα των 50 ετών πορείας της αλλά και η σχέση της με τη «Μαρίκα» (Κοτοπούλη), είναι το επίκεντρο της συνάντησής τους.

Για το τέλος, ωραίες μουσικές μέσα από τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Η ερμηνεύτρια, που τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή, μιλάει για τη διαδρομή της, την επαφή της με τον κόσμο και την επιτυχία που βιώνει.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

 

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Μοιράσου το άρθρο: