Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «FOCUS», την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:30 στην ΕΡΤ1.

Dimitris-Tzanakopoulos-2

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η ονομασία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η στάση των κομμάτων και οι φήμες για εκλογές. Οι ζυμώσεις στη Βουλή, το επικείμενο συλλαλητήριο και τα αποτελέσματα της  επίσκεψης του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Επιπλέον, η πορεία της οικονομίας, οι πλειστηριασμοί, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και οι επιχειρήσεις στη Συρία.

ÁÈÇÍÁ-ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ Ýäùóáí ç ÔïìåÜñ÷çò Ïéêïíïìßáò êáé ÁíÜðôõîçò, âïõëåõôÞò Áʼ Áèçíþí, Íôüñá ÌðáêïãéÜííç, ï áíáðëçñùôÞò ÔïìåÜñ÷çò, âïõëåõôÞò Êïñéíèßáò, ×ñßóôïò ÄÞìáò êáé ç åõñùâïõëåõôÞò, Ìáñßá ÓðõñÜêç,ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå óôá ÊåíôñéêÜ Ãñáöåßá ôçò ÍÄ ,ìå êåíôñéêü èÝìá ç ðïñåßá áðïññüöçóçò ôùí ðüñùí ôïõ ÅÓÐÁ.(Eurokinissi-ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Ενημερωτική εκπομπή, που εστιάζει σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας, φιλοξενώντας στο στούντιο προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, δημοσιογράφους, αναλυτές και ακαδημαϊκούς.

Σε περιπτώσεις μεγάλων έκτακτων γεγονότων, η εκπομπή παρουσιάζεται εκτός στούντιο.

Παρουσίαση: Πάνος Χαρίτος.

Αρχισυνταξία: Αφροδίτη Ζούζια, Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη.

Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Λουκόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο: