Το 337ο επεισόδιο της ισπανικής δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 337ο. Η Πάτρι λέει στον Βίκτορ ότι περιμένει το παιδί του. Ο Βίκτορ, όμως, νομίζοντας πως οι εξετάσεις για τη στειρότητά του είναι σωστές της λέει ότι πρόκειται για λάθος ή ότι ο πατέρας πρέπει να είναι άλλος. Αυτή η επιμονή προσβάλλει την Πάτρι. Ακριβώς όπως το περίμενε ο Γκασπάρ, η συνεργασία του με τους Μουνιόθ εξοργίζει τη Φίνα. Παρά το θυμό, η σχέση τους δεν διαταράσσεται, κάτι που δεν μπορεί να πει η Ερέα για τον Γκονζάλο, μια και, παρότι ο θείος της ο Λουίς δεν τολμά να της το πει, τον έχασε για πάντα.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπαδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: