Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται στην ΕΡΤ. Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00 στην ΕΡΤ1, ο Μιχάλης Μαρίνος μάς ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Eurovision, με καλεσμένο τον Φωκά Ευγγελινό.

Αποκλειστικά βίντεο, λαμπερά πρόσωπα, αναμνήσεις, ειδήσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και μία αποκλειστική συνέντευξη του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, μας ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μουσικής και του λαμπερού θεάματος.

Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο σημαντικός χορευτής και χορογράφος, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής εμφάνισης της Στεφανίας στην Eurovision, αποκαλύπτει μυστικά και συναρπαστικές καλλιτεχνικές ιστορίες. Ο άνθρωπος που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία και στον θεσμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, μιλάει στον Μιχάλη Μαρίνο για όλα όσα έχουν αξία να ακουστούν και να συζητηθούν.

«Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση»

Με τον Μιχάλη Μαρίνο

Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, συνεχίζεται στην ΕΡΤ.

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, ενώ παράλληλα θα μεταδώσει τα video clip των διαγωνιζόμενων χωρών στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

 

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic

Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου.

Μοιράσου το άρθρο: