Οι διαβουλεύσεις με τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, οι «κόκκινες γραμμές» της Αθήνας, τα «αγκάθια» και οι προσδοκίες για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων θα βρεθούν στο επίκεντρο της αποκλειστικής συνέντευξης που θα παραχωρήσει στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Σε μια κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης και ενώ το πολιτικό θερμόμετρο σε Ελλάδα και Σκόπια «χτυπάει κόκκινο», ο υπουργός Εξωτερικών τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τα επόμενα στάδια των συνομιλιών και απαντά για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος.

Μοιράσου το άρθρο: