Το 48ο & 49ο επεισόδιο της νέας ρομαντικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», παραγωγής Ιταλίας 2015, μεταδίδει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ΕΡΤ2 την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 18:30.


Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία μας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.
Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.
Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.
Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.
Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά, την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

Επεισόδιο 48o. Η Τίνα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να λέει ψέματα στη μητέρα της για τη δουλειά της στον «Παράδεισο» και στην προσπάθειά της να πάει στη δουλειά, χωρίς να την πάρει είδηση, παίρνει μια απόφαση που την εμπλέκει ακόμα περισσότερο.
Ενώ ο Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι πιέζει τον Βιτόριο γιατί αποτρέπει την κόρη του Μάρτα από το να δουλεύει στον «Παράδεισο», η κοπέλα παίρνει μια απόφαση που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο το πολυκατάστημα.
Στο μεταξύ, η Λουντοβίκα, αποφασισμένη να εμποδίσει τον Ρικάρντο να κατακτήσει τη Νικολέτα, κάνει μια άχαρη αποκάλυψη στο νεαρό.

Επεισόδιο 49o. Η Μάρτα ανακαλύπτει ότι ο Βιτόριο της έκλεψε μια ιδέα για να διαφημιστεί ο «Παράδεισος» και έξαλλη, δέχεται να βγει για φαγητό με τον Λούκα Σπινέλι, με τον οποίο φαίνεται να έχει πολλά κοινά.
Aπογοητευμένη από την αποκάλυψη της Λουντοβίκα, η Νικολέτα εκτονώνεται με την Κλέλια.
Η Σίλβια όμως, δεν φαίνεται να χαίρεται με την Κλέλια που ανακατεύεται στα οικογενειακά τους. Ο Σαλβατόρε και ο Αντόνιο προσπαθούν να πείσουν τη μητέρα τους να αφήσει την Τίνα να δουλέψει στον «Παράδεισο», η Ανιέζε όμως είναι αμετάπειστη. Η Τίνα πρέπει να φύγει από τον «Παράδεισο».

Μοιράσου το άρθρο: